Så er havesæsonen officielt i gang!

 

Puha, det foregik med hue, halstørklæde, tyk tyk trøje med tykt tykt foer – og på cirka 10 minutter i alt: Men nu er havesæsonen officielt i gang her på Enggaarden. I går slap frosten jorden i mine højbede så meget, at jeg sådan nogenlunde kunne vende jorden, og i dag kom de første frø og stiklinger i jorden: Bredbladet persille, kruspersille, spinat og radiser. Så må vi se, om det bliver til noget…

 

Mht persille, så har jeg et temmelig stort stykke med hhv. krus og bredbladet. Jeg sætter hvert år nogle stiklinger og sår samtidig en pose frø i  det håb, at de så nok vokser op og bliver til noget næste år. Det er nu ikke lykkedes endnu, men før eller senere sker det forhåbentligt. Helst før, for jeg synes godt nok persillefrø er blevet dyre. Gav 30 kroner for en lille bitte pose i Bauhaus 🙁 Skal også se, om jeg ikke selv kan finde ud af at få samlet nogle frø – det ville være lidt sjovere.

Anyway… Nu er vi i gang. I næste uge kan jeg forhåbentlig få kartofler og løg i jorden. eg krydser i hvert fald fingre for det!! Og for at rådyrene kan holde snuderne fra mine små, sprøde persillestiklinger…