Så er høsten i gang

Så er det endelig blevet den tid på sommeren, hvor alle ens anstrengelser med haven for alvor betaler sig. Eller det vil sige… Nogle gange betaler det sig, andre gange står man bare og undrer sig over, hvad der blev af alle de kræfter, man lagde i det hele.

Lige nu har jeg høstet løg, hvidløg, kartofler og en lang række urter, bønner og ærter, og det har altsammen været herligt. Men den dejlige, varme og lange sommer har været hård ved mine udsatte højbede, og gulerødder, squash, rødbeder, porrer og pastinakker halter godt bagefter. Det er som om, de aldrig er kommet ordentlig i gang – sikkert på grund af varmen.

Men sådan er det med haver, og det er også en del af charmen. Du ved aldrig, hvad du ender med, men du lærer hele tiden 🙂

I den nærmeste fremtid skal alle de urter, jeg nu har tørret, sættes til salg her i shoppen – både som de er og i forskellige andre sammenhæng. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang!!