Velkommen til livet på landet

På billedet ser du en del af vores elskede Enggarden. Gården overtog vi for omkring seks år siden, hvor vi forlod en fancy herskabslejlighed på Vesterbro i København for i stedet at kaste os ud i et liv langt fra det meste.

For nu at sige det som det er, så kunne – og kan – vores lille perle godt trænge til en kærlig hånd. Og den hånd har vi været i gang med at give den, siden vi flyttede herud. Samtidig har vi også fået to skønne piger, to katte, en kanin og en stor hund. Plus at vi stadig passer vores almindelige arbejde sådan nogenlunde ved siden af.

Så der er med andre ord nok at se til. Men vi nyder alle de nye ting, vi hele tiden skal lære, og der bliver ved at komme nyt til. Næste projekter er fyrrum, førstesal, høns og heste.

Vi når nok aldrig helt i mål, men vi nyder hvert et skridt på vejen. Den ro, det giver. Den glæde, der følger.

Her på siden kan du følge med i, hvordan det går os, men du kan også selv blive en del af livet på landet – vi lægger løbende opskrifter, oplevelser, gode råd og nye erfaringer ud på siden hér. Sideløbende med det, vil du efterhånden som vi for alvor kommer i gang med haven, kunne købe frø, urter, sæber og meget andet – alt sammen lavet med kærlighed og en lille bid af Enggaardens sjæl.

Vi glæder og til kunne dele det hele med dig

Maria, Maja, Dennis & Malene